Jo, men stig du på. Välkommen in i värmen. Känn dig som hemma. Ta en kaka. Nähä, ingen kaka. Ska ru inte ha lite te eller? Tänkte väl det.

fredag, januari 26, 2007

This is a lovestory

Efter att ha spenderat hela dagen i Lund, bar det av till Göteborg och Trädgårn på kvällen. Stämningen i lokalen var skönt avslappnad, och det var inga problem att bara gå längst fram och ställa sig vid den stora scenen. (Vår andraplats i kön utanför förvandlades till en förstaplats då smålänningar med cigarrer har en tendens att glömma leg).

Huvudakten var de två syskonparen The Magic Numbers. De ser inte mycket ut för världen. Men jag erkänner: Man kan inte annat än älska dem. Det spelar ingen roll att de är lite runda och goa och oklippta, för det enda man vill göra är att krama dem. När de går ut på scenen sprider de värme och glädje omkring sig med sin fina stämsång. Inget Lordi-röj, bara blyga och duktiga britter som vet hur bra popmusik ska framföras. Och det gillar vi.

2 kommentarer:

Annie sa...

Jag håller med, helt och fullt. De är så söta! Det råder magic numbersfeber här hemma hos mig nu. Ska försöka få inspirationen att skriva ner något om det i min blogg också, en sådan fin kväll får ju inte gå obeärkt förbi.

Johanna sa...

Söta är de, och väldigt duktiga. Så lite uppmärksamhet förtjänar det allt =)