Jo, men stig du på. Välkommen in i värmen. Känn dig som hemma. Ta en kaka. Nähä, ingen kaka. Ska ru inte ha lite te eller? Tänkte väl det.

måndag, oktober 20, 2008

Receptet

Jag har försökt skriva ett meddelande till en Manchesterbo på facebook i 15 minuter nu. Errorerrorerrorerrororor. Länge leve riktig post. Brev, papper, penna och frimärke. Brevbäraren är minsann mycket mer pålitlig än den där pyttelille mannen som springer runt i det de kallar för internet. Han är rent utsagt en förvirrad jävel. Nytt försök imorgon.

Har idag haft seminariemöte, gymmat (!) och storkokat köttfärs. Vilken pangdag liksom. Våra seminariemöten tenderar att bli otroligt lyckade varenda gång, vet inte hur någon annan grupp någon gång kommer att nå upp till vår standard. Det handlar inte om att vi är lika, tvärtom är vi fem helt olika personer, utan mer om att det är otroligt avslappnat. En form äppelpaj, några knippen självdiciplin, tre liter relationsprat, fem koppar té, fem kloka huvuden och du har receptet. Upp till bevis imorgon om vi håller ända in i mål. Om en vecka kommer nästa tenta ut, vilket innebär slutet på sociologikursen. Ska bli riktigt intressant med psykologikursen, men det lär nog bli andra grupper.

Är, trots att jag fick hjärtat i halsgropen tidigare ikväll, glad just för tillfället. Pratade med Ellen. Attans att Malmö ska vara så långt borta. Men vissa är ju, trots det geografiska avståndet, aldrig långt borta. Eller ständigt närvarande?

Nu: sova.
Imorgon: självdiciplinerad (som hrm.. alltid)

3 kommentarer:

Anonym sa...

sanadaringa interaktiva minibrevbarare gar inte att lita pa. De har ingen arbetsmoral.
Du kan ju alltid prova snigelbrevbararen til 50 Newton Street, Manchester M1 2EA, han ar valdigt trevlig och sager alltid godmorgon och hur mar du.

Anonym sa...

vart ska jag skicka mina fluffiga brevbomber i Majorna?

Johanna sa...

Fullständigt opålitliga är vad de är! Adressen kommer att ligga i en inbox någonstans (förhoppningsvis) inom ett par minutas :) Skicka inte för elaka fluffiga monster bara. Är rädd att de kan skrämma grannarna.