Jo, men stig du på. Välkommen in i värmen. Känn dig som hemma. Ta en kaka. Nähä, ingen kaka. Ska ru inte ha lite te eller? Tänkte väl det.

fredag, augusti 29, 2008

Pennan är din

Långsamt långsamt kan man skymta något vid horisonten. Så här många lösa band har jag nog aldrig knutit på ett dygn. Vilka som kommer att bli starka och hålla spelar faktiskt ingen som helst roll just nu. Jag bara njuter av att bygga upp något från början. Ett helt blankt och jättefint papper med en enkel skiss på. Vackert gjord, men lätt att sudda ut.

Gårdagens smygpub, med drygt en fjärdedel av oss 80 blivande personalvetare närvarande, gav helt klart mersmak. Utanför fiolaffären på Övre Husargatan stod vi och väntade och väntade. Som tur var blev vi hämtade av ett par tvåor som sa att de angett fel adress. (Vad hade vi gjort annars? Suttit oss på en parkbänk i Slottskogen?). Vi började på Sociologen och drog sedan vidare till två krogar i Vasastan. Ett riktigt gott gäng med öppna och pratglada människor! Dessutom väldigt intressant att prata med tvåorna och några av treorna. Man börjar liksom få ett litet hum om vad allt kommer att handla om. På måndag börjar det på riktigt.

Inga kommentarer: