Jo, men stig du på. Välkommen in i värmen. Känn dig som hemma. Ta en kaka. Nähä, ingen kaka. Ska ru inte ha lite te eller? Tänkte väl det.

lördag, oktober 20, 2007

Om skivaffarer

I Edinburgh finns det minst ett tjog skivaffarer. Pa Cockburn Street finns det tva skivaffarer. Avalanche ar en riktigt guldgruva for pop/rock-fanatiker. Lite langre ner finns en skivaffar som ar otroligt obeskrivlig. De saljer mest LP-skivor. De tar in de mest udda skivor du kan tanka dig. Mycket dance/hip hop och annat mystiskt. Och sa tar de in Those Dancing Days EP. Pa vinyl. Jag var tvungen att rusa in i butiken.

- Hi! The Those Dancing Days-album in the window, do you have it in CD?
- You mean the 7"?
- Yes!
- No, sorry.. But maybe We can order it for you?

Johanna mycket exalterad. Bestallde dock inte skivan.

Ett annat mycket rusigt ogonblick var nar jag hittade en av mina favoritplattor i en second hand-butik for skivor, bara runt hornet fran var lagenhet. Eftersom jag redan ager The Radio Dept.s Lesser Matters kunde jag inte kopa plattan igen. Men det var nara.

3 kommentarer:

Anonym sa...

hoho!
det var längesedan det begav sig, I know! hur har du det där borta? det låter som att du har det bra! det är så spännande att läsa om vad du gör och vad som händer, när man själv är fast på samma gamla plats, i samma gamla stad! jag tänkte droppa in snabbt med ett musiktips: Jonas Game

http://www.myspace.com/jonasgame

hoppas du tycker det låter bra! (dvs om du inte redan hört o tycker det är kasst! eller om du redan hört o tycker det är bra, då är ju allt bra o alla är glada :D )

ha det fint!

OscarBerander sa...

Those dancing days är inte bra...

Johanna sa...

Ia: Hej hej! Tiden bara snurrar ivag! Sitter just nu pa biblioteket. Har lyckats lana ett par horlurar. Jonas Game ar ju finfina grejjor :) Hamnar lite efter pa det dar med att hitta musik, sa alla musiktips ar valkommna. Allt bra med dig? Hoppas allt funkar hemma i Sverige anda. Sjalv har man tusen vuxensaker att ta tag i.. pust.. men det hander mycket skoj har ocksa.

Kram!

Oskar: Smaken ar som baken :P