Jo, men stig du på. Välkommen in i värmen. Känn dig som hemma. Ta en kaka. Nähä, ingen kaka. Ska ru inte ha lite te eller? Tänkte väl det.

onsdag, september 19, 2007

Den morkharige mannen

Efter att den morkharige mannen forsakrat sig om att vi inte skulle rymma hem ungefar trehundra ganger, borjade man ana det. Nagot i hans blick lovade nagot. Han ar dock en lurig rav. Typen som inte sager sa mycket, men gor stora pengar i fastigheter. Kom in pa mandag, mumlade han.

Tidigare samma dag var vi pa ett cafe uppe langs med Royal Mile. Intervju hette det. Vi fick varsitt forklade av den balkanblonderade kvinnan. 10 minuter snare enas vi om att ta vara saker och bara ga ut genom dorren. Det finns manniskor man inte ska lita pa.

Mandag kom. Mandag visade sig vara en bra dag. Det som fran borjan var ett jobb hade blivit tva jobb. Ett pa ett cafe i en bokhandel och det andra pa ett cafe i samma kedja, fast pa Princes Mall.

Vi hade forberett oss pa en manad. Och nu star vi har, med jobb efter 5 dagar. Ellen borjar idag och jag pa fredag. Kan bli hur jakla bra som helst.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, fan vad kul för er!
Jobbar du i bokhandeln eller i köpcentret? jag måste säga att jobba på café i bokhandel låter som om det uppfyller alla mina feelgood kulturtantsdrömmar ;) (du kommer väl ihåg hur det var, mitt öde? Kulturtant eller alkoholist, troligtvis en kombination.)

Johanna sa...

Jag jobbar pa kopcentret. Eftersom det musikintresserade folket verkar husera dar, och Ellen ar en bokatare, fick det bli sa. Men det kommer nog att bli fina fisken!

Det finns mycket for en kulturtant i den har staden. Mycket vavt och stickat, manga fina museum. Var framtid som rodvinspimplande kulturtanter ar redan forutbestamt.