Jo, men stig du på. Välkommen in i värmen. Känn dig som hemma. Ta en kaka. Nähä, ingen kaka. Ska ru inte ha lite te eller? Tänkte väl det.

tisdag, mars 20, 2007

Födelsedatum: 2007-06-08

De hade sju ton våta blommor runt halsen. Och så såg de glada ut. Euforiska minst sagt. Svårt att bedömma om det var dagen i sig eller det som fanns i flaskan som gjorde det.


Überlycka vs. Gråtpanikhelvete




Vi hämtade våra studentmössor igår.

4 kommentarer:

Anonym sa...

är det stressen över vad man ska göra sedan, eller tvånget att lämna människorna man practically levt med de senaste 3 åren, som är värst?

Johanna sa...

Det är nog lite både och tror jag. Finns många man kommer sakna, och minst lika många som ska bli skönt att slippa.

Framtiden är lite läskig. Värst är nog att inte veta vart man kommer hamna och hur det kommer bli. Man vill ju lämna stan, samtidigt som det trygga finns här.

Kluven så att säga.

Tar du studenten i år också eller?

Anonym sa...

jag förstår vad du menar, även fast jag inte känner likadant (jag har ju ingen klass som jag har ett 3-årigt "band" med). men det gör inte mig något jag gillar de jag pluggar med ändå ^^

jag vet hur du känner med framtiden dock! för mig är det nog värst med universitetsstudierna; vad gör jag om jag inte får läsa det jag är mest intresserad av? fan vad värde. som att ha ett jobb man vantrivs med, det funkar ju inte i längden.

yesss, jag tar också stundenten i år! efterlängtat :D

Johanna sa...

Är ockås lite skraj inför universitetet, även om jag väldigt gärna vill plugga. Det dröjer nog ett år eller två ändå. Det läskigaste är att "byta riktning". Just nu pluggar jag ju natur, och jag har ingen lust att fortsätta i det spåret. Behöver något mer kreativt eller något som handlar om människor. Svårt som attan!

Weheei! Studenten är minst sagt efterlängtad ^^