Jo, men stig du på. Välkommen in i värmen. Känn dig som hemma. Ta en kaka. Nähä, ingen kaka. Ska ru inte ha lite te eller? Tänkte väl det.

fredag, september 15, 2006

Jill Johnsson goes Crazy in love (Tired in men)

I sällskap av Flygande Fjädern i mockasiner och själv utstyrd till någonting som Jill Johnsson hade jublat över ramlade man runt på krogen. En torsdag. Efter att ha trampat Flygande Fjädern ett par gånger för mycket på tårna med sina ordentliga stövlar, både bokstavligt talat och socialt, kunde det inte bli värre.


"Du är jävligt schnygg för att gå natur"
Jill Johnsson ger honom en idiotförklaringsmin.

"Ä ru singel?"
Ja. Jill Johnsson är alldeles för independent för stadigt sällskap.

"Ha du haft någon pojkvän förut? Vi kansche kan få kontakt"
Nej. (Jill Johnsson tar en klunk äcklig Falcon till för att situationen är pressad.)
Cowboyen gör ett klumpigt försök att inleda hångel. Jill tycker det saknar magi och säger att hon inte vill och ger Cowboyen en kram.

"Ha ru aldrig hånglat med någon föwrut?"
Egentligen har Jill lust att ge Cowboyen en fet käftsmocka. För hon är inte riktigt så oskyldig som Cowboyen tror. Istället ger hon igen på helt fel sätt. Och man kan väl säga att Cowboyen inte var speciellt erfaren som han vill framstå. Jill Johnsson flyr fältet när Cowboyen inte visar sig vara speciellt erfaren när det gäller alkoholintag heller. Jill hade liksom inte lust att dela magsaft med någon som hon egentligen bara ville bevisa något för (vad?).



Jill Johnsson funderade på att skippa countryn och bli mer indian. För det var ju en indian hon var ute efter. Dessutom kanske hon kunde kommunicera lite bättre med sin indiankompis då.

Inga kommentarer: