Jo, men stig du på. Välkommen in i värmen. Känn dig som hemma. Ta en kaka. Nähä, ingen kaka. Ska ru inte ha lite te eller? Tänkte väl det.

onsdag, september 24, 2008

Gothenburg

Om jag säger orden turist och Göteborg, vad tänker ni på då? Liseberg? Fel svar. Skärgården? Naj naj, é du go elle... Paddan? Bra gissat!

Just det. Paddan. Antagligen det mest turistiga du kan göra i Göteborg. Det inkluderar kameror och en härlig tvåspråkig guide och du får se hur mycket som helst av staden. Och det bästa av allt: du får vinka hur mycket och hur hejdlöst du vill till alla utmed vägen.

Precis det har jag och Sofia gjort idag. Fast vi vägrade vinka. Solen strålade och vi lyckades med att inte fastna i osthyveln.

2 kommentarer:

Anonym sa...

haha paddan! den turen har jag minsann ocksa akt och ja...det ar det klart turistigaste man kan gora i gotelaborg, vet vad du snackar om gusten. tank dig en 9arig lena som fortfarande sitter med huvudet mellan knana i 10 min efter att vi kommit ur en hyperlag tunnel eftersom ingen sagt till att vi hade akt igenom.. jaa gamle goe paddan. hur gick det for dig bland alla tunnlar?

Johanna sa...

Hahaha, du är go du! Mini-Lena sitter ihopkrupen som en vettskrämd liten boll.. Osthyveln kallar de visst den lägsta tunneln. Det var jättemånga tröga pangsionärer som inte fattade att man verkigen MÅSTE ner på golvet. Dagen äldre :P