Jo, men stig du på. Välkommen in i värmen. Känn dig som hemma. Ta en kaka. Nähä, ingen kaka. Ska ru inte ha lite te eller? Tänkte väl det.

fredag, maj 11, 2007

Det där med att prioritera

Jag borde genast ta min bridgeblandning och lämna datorrummet, till förmån för min Matte E-bok.

6 kommentarer:

Matilda sa...

Borde kanske... Men det är fredag kväll. Och av erfarenhet så går det inte att plugga matte på en fredag kväll, hur mycket man än tycker om ämnet... :)

Johanna sa...

Borde är ju inte alltid samma som vad man sedan gör ;) Å andra sidan tänker jag bäst efter klockan 22.00. Av någon konstig anledning pluggar jag alltid som bäst då.

Anonym sa...

Det gör jag med!! pluggade alltid väldigt sent, hjärnar fungerar bäst då av någon konstig anledning!=)

Johanna sa...

Visst är det konstigt! Man tycker ju att hjärnan borde vara fullproppad då.. Det kanske är så att den är tillräckligt uppvärmd framåt natten? Inte vet jag :)

Annie sa...

Jag fastnar på en helt annan punkt än alla andra, men är det inte ett stort vuxenpoäng om man går till affären för att köpa godis och kommer hem med en bridgeblandning? :P typ som att köpa Werthers eller Marianne. Hehe

Johanna sa...

Höhö, må så vara... Men nu var det faktiskt så att min kära mor införskaffade bridgeblandningen (hon äter de gröna lakritspluttarna, sedan lämnar hon resten). I brist på annat fick jag äta skrapet ;)

Werthers och Marianne är nog de tråkigaste påsarna. Det är ju samma i hela! Jag tycker vi slår ett slag för bridgeblandning.