Jo, men stig du på. Välkommen in i värmen. Känn dig som hemma. Ta en kaka. Nähä, ingen kaka. Ska ru inte ha lite te eller? Tänkte väl det.

måndag, maj 29, 2006

Niagarafall

Känns verkligen att det är måndag idag. Röd i ögonen och trött. Kunde inte sova i natt. För det första var det sjukt varmt, men det blåste så mycket att jag inte kunde öppna fönstret. För det andra låg jag och tänkte. Det är inge vidare att ha genomgång av sitt liv och få snilleblixtar halv ett på natten. Nu är det inte varmt längre. Nu är det bara kallt kallt kallt. Ska ut och träna fotboll i äckelvädret. Lockande? Helt klart. Lite ösregn har ingen dött av.


Imorgon smäller det. Nu får pensionärerna och grävmaskinerna hålla sig borta. Ska ha min första körlektion imorgon. Förhoppningsvis behöver man inte ta så många lektioner. Eller så kollapsar hela jag och får kärringstopp i varje korsning. Nej nej, tänk positivt. Enligt idrottsboken skulle man ju se sig själv genomföra saker. Andas djupt och se framför dig hur du kör jättestabi... Äh, det kommer ju bara upp en massa bilder med påbackade traktorer bakom gathörn. Det får gå som det går.



(Menar inte den där sista meningen egentligen. Den ser ju i alla fall bra ut!)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nice colors. Keep up the good work. thnx!
»

Anonym sa...

Hallo I absolutely adore your site. You have beautiful graphics I have ever seen.
»